Mauri Hartea vuonna 1930 kirjassaan "Hierontaoppi"

Hieromahoitotaito edelläkerrotulla, Suomen kansanomaisessa Hieromaopistossa tulkitulla tavalla käsitettynä ei siis ole mitään pelkkää ihmisruumiin kopeloimista, kuten monet luulevat; eikä se ole pelkkää terveysvoimisteluakaan joksi sitä toisinaan kuullaan myös nimitettävän. Vaan se on laadultaan laaja ja monipuolinen sekä ihmisruumiin rakenteen ja toiminnan että kylpy-, tauti- ja terveysopin tuntemiseen perustuva luonnonmukainen terveydenhoito- ja parannustapa.
Mauri Hartea vuonna 1930 kirjassaan "Hierontaoppi"

maanantai 27. kesäkuuta 2011

vinkkejä vyötärölle

Keskivartalo on minun henkilökohtainen ongelma alue. Sitä olen työstänyt esim. ruokavalion muokkaamisilla, jotka yleensä on päättyny vatsakramppeihi, joten ruoan kanssa leikkiminen on nyt loppu. Nykyään ohjelmaan kuuluu Zumba, Bodypump ja Bodybalance ja keskiviikosta lähtien myös minulle räätälöity saliohjelma.
Iltapuhteiksi etsin pikku juttuja youtubesta!! juu-u sieltäpä hyvinkin :) Tässä liitteenä yksi jota en ole kokeillut koska kahvakuula on vielä hankkimatta, mutta liike näyttää tehokkaalta ja yksinkertaiselta http://www.youtube.com/watch?v=3y6TaPyVf6g&feature=related
Tätä toista olen kokeillut pinkillä jumppapallollani ja voin sanoa että kyllä tuntuu!! Nimittäin hyvältä :)
http://www.youtube.com/watch?v=HVNrngvYuhc&feature=relmfu

Ei muutakuin kokeilemaan!! Kun vatsalihakset ovat kunnossa voi myös selk paremmin. Muistakaa aloittaa varovasti ja kuulostelkaa kroppaa, ei väkisin eikä repimällä, ja lopuksi hyvä venyttely :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti